top of page
144860941.jpg

VÅRE AKTIVITETER

144861115.jpg

TOPPTURER

Opplev panorama over Hardangerfjorden (bilde) fra Karaldenuten (1300 moh) - en bare fantastisk fjelltur. "Bedre en Trolltunga" som et entusiastisk fransk par opplevde det som. Hele Gråsiden ligger også åpen og bare venter på å bli opplevd.

 

Rongastovo ligger langs Bergensstien med flere DNT-ruter. Kvanndal, Rongastovo, Gråsiden,  Nansenbu, Torfinnsheimen, Hodnaberg, Kiellandsbu, Breidablik, Vending og mange fler.....

FAMILIETURER

En lett spasertur på en time og to er gjerne det som passer for mange av oss. Det er en flott elv rett nedenfor fjellstuen med en fin badekulp.  Turer langs elven gir flotte opplevelser fra en buldrende natur og fjellvann og høydedrag i nærområdene gir en rekke muligheter også for dem som vil ta seg en kort tur.

Med en kort biltur (10 minutter) er det også rikholdige muligheter å gå på mer enkle turer direkte i høyfjellet.   

IMG_0448.JPG
Jacuzzi høst gjester.jpg

JACUZZI

Uteboblebadet er bare en helt fantastisk opplevelse. Enten som først aktivitet på programmet, bare masse lek og morro eller et nydelig avslappende kveldsbad. Plass til opptil 8 personer.

LEK OG SPILL

Vi har en rekke lek og spill for hele familien. For eksempel badmington, curling, småfotball med mulighet til å utfolde seg på en liten bane.
I tillegg har vi mange koselige "innespill" i biblioteket.

Klassiske spill som ludo, kortstokk, huskespill, monopol, 20 spørsmål, fotballspill, ishockeyspill og mange flere.

Jacuzzien er også veldig populær sammen med elsykler offroud.

Games.jpg
Hest over Sonve.jpg

HESTERIDING (juli - august)

Vi ordner med en flott hesteopplevelse, tilpasser til hver enkelt. 
Et vanlig opplegg er en times tid, kanskje 2, med 1-4 hester. Bare for kosen sin del kan man gå rundt i nærområdet eller en kort tur opp på fjellet.


En noe lengre tur er på 4 (5) timer hvor det kombineres med en lunsj på veien.

ELSYKKEL OFFROAD

Liker du å sykle på fjellveier og i natur er elsykkel offroad (fatbike) det rette for deg. Med solid batterihjelp drar sykkelen deg opp bratte bakker og med kraftige dekk er det lite som stopper den. Passer både på fjellveier og på stier. Kjør hvor du vil.....

Elsykkel sommer.jpg
Støl.jpg

STØLSTUR

Opplev en ekte norsk støl med kuer og sauer som går fritt og hvordan man kjedner melk.

 

Her kan du også få en smakebit av melkekaker og smake ekte hjemmelaget smør.

 

Og smaker det, er det bare å kjøpe meg seg ekte stølsvarer.

GÅRDSBESØK

Vi ordner med et gårdsbesøk hvor de har både kuer, sauer og griser. Det er en helt vanlig gård som gir et fint innblikk i gårdslivet og gårdsarbeid. Lett tilgjengelig på vei til/fra fjellstuen.
Fin tur for hele familien.

Gård.jpg
bottom of page